Anbefalinger og anmeldelser af escort

Her kan du læse, hvor glade vores kunder er for pigerne – alle anmeldelser er 100% ægte og verificerede af os. Har du selv lyst at anmelde en oplevelse med os, kan du gøre det ved at klikke her.

Din anmeldelse bringes anonymt, men hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen om et gratis escort-besøg, skal du selvfølgelig benytte en e-mail, hvor vi kan kontakte dig.

Mikkel AvatarMikkel

Har haft besøg af nogle få piger fra jeres site og det har været fantastisk, De er utroligt venligt sindede og voldsomt frække i sengen. Alt i alt nogle virkelige gode seksuelle og sanselige oplevelser, hvor begge bidrager til eventyret. Ikke mindst det menneskelige i det at snakke lidt både før og efter agten. De bedste hilsner herfra 🙂 - 24/04/20 

Thomas AvatarThomas

Fantastisk service Jeg har flere gange brugt Copenhagen-Escort, og må bare stemme i med de andre anmeldelser, og give 5 store stjerner. Altid super super søde og hjælpesomme. Også når man har brug for et værelse sammen med en sød pige. Så koordinerer de gerne og får tingene til at ske. Super diskret. - 03/06/20 

frederik Avatarfrederik

bedste i verden - 26/04/20 

Sex AvatarSex

Double up time med Cindy Jeg har i flere år haft fornøjelsen at møde dejlig forførende escortpiger fra Copenhagen Escort. Nogle piger har været én skøn fræk oplevelse og andre piger har været nærmest vanedannende til flere besøg.. Senest har jeg haft besøg af Cindy to gange - en smuk petit Asian princess. Cindy har en vidunderlig personlighed og udstråling - hendes krop er stram og lækker og hun tænder mig vild frækt med sit nipset asiatiske look. GFE med kys og kram og forrygende sex i én time er alt for lidt - fremover bliver tiden double up! - 20/05/20 

Ricky AvatarRicky

Ofelia, en TOTAL Model drøm. En sen aftentime efter arbejdet, var jeg gået i bad og egentlig på vej i seng. Imens jeg sæbede mig ind, voksede en vis legemesdel sig STOR, og jeg tænkte på om jeg skulle ha besøg iaften. Ja! hvorfor ikke? Jeg er single så banen var klar! Ren og nyvasket og med to gange psssst under armene var jeg klar! Copenhagen-Escort poppede op på skærmen, og jeg browsede igennem deres flotte Piger! Jeg er til Piger med former så ihvertfald skulle det være en storbarmet Pige... Ofelia passede på min type, så jeg klikkede på Hendes profil. FLOTTE lange ben og ÆGTE F-skåls Babser!!!! YEES!!! Det skulle være Ofelia! Ringede ind og aftalte tid med telefonpigen, og Ofelia skulle komme kl. 23. Jeg ventede spændt, og fandt en Proseco i Køleskabet, og to Glas... KIM´s Chips udgjorde Menuen, og så var det bare at vente. he he ... Som aftalt fik Jeg en sms fra telefonpigen 5 før Ofelia ville ankomme, og Hun kom kl. 23.00 præcis... Jeg have gjort Mig den ulejlighed kun at ha min badekåbe på så Jeg ikke skulle fumle med nattøj osv... Dørklokken ringede og Jeg åbnede Døren. "Hej ...Ofelia" sagde Hun ... "ehh Hej" sagde Jeg "kom indenfor" OMG!!! ELEGANT!! De flotte lange ben og de høje hæles lyd på flisegulvet gjorde sit til at Jeg måtte holde "Ham" nede mens jeg ledte Ofelia ind i Stuen til Chips & Proseco! Hendes store Babser var skjult bag en elegant bluse, men kurverne var ikke til at tage fejl af! Efter udveksling af det nødvendige, sprang proppen af Proseco´en, og vi chit chattede lidt om lidt af hvert. Hun var MEGET imødekommende og let at snakke med, Vi drejede hurtigt samtalen ind på undertøj, og Jeg foreslog Hun gik en lille "Catwalk" i stuen som opvarmning. Jeg var allerede Varm så da hun rejste sig op og smed blusen og nederdelen, "stod" jeg og hun klar.. Hendes Babser, Hendes Ben, Hendes Bagdel, TOTAL DRØMME MODEL!! Jeg spurgte Hende om Hun nogensinde havde gået Model for med den krop, var Hun som skabt til Undertøjs Model. "Nej" det havde Hun ikke, Jeg havde nu smidt badekåben og Hun kom hen til Mig og begyndte at nærme sig... Jeg kunne dufte Hendes parfume og imens havde Hun fundet "Ham" og satte kondomet på med munden!!! Jeg lagde Mig tilbage i sofaen, lukkede øjenene, og fik et himmelsk Blowjob. "Nu vil Jeg ride " sagde Hun så Hun vendte sig om og satte sig på stangen, DAMN!! hun fik Sofaen til at ryste og flytte sig et par centimeter! Efter den ridetur var jeg godt nok rundt på gulvet, men kunne alligevel finde vej ind til soveværelset med Hende. Hun satte sig på sengekanten og sørgede for at "Han" holdt skansen... Trusser og Bh var forlængst væk så der var fri bane da Hun lagde sig på alle fire. Jeg måtte overgive Mig og fik hurtigt fundet vej, Hun stønnede dejligt og alene synet af denne "Model" liggende foran Mig, var nok til at jeg var lige ved at komme oppe i Hende. Hun stønnede højlydt og fik orgasme, Vi skiftede stilling Hun lagde sig på ryggen og spredte sine laaaaange ben. OMG!!! Den smukkeste pikantbarberede Missekat jeg har set ventede på dødsstødet!!! Jeg trængte ind og Hun stønnede, jeg stønnede, Hendes dejlige Babser gyngede, og Jeg sprøjtede dybt oppe i Missen. Sol måne og stjerner, Mine Briller sad skævt, og jeg faldt sammen som en Ballon der blev "Tømt" for luft!! Efter en tur under bruseren sad vi tilbage i Sofa´en, Proseco´en var stadig kold, så vi skålede og sagde pænt "Tak for iaften" Jeg fulgte hende ud til døren som den Gentleman Jeg er, og da Hun var gået satte jeg mig i sofaen og faldt snart i søvn... Sikke en dejlig aften.... - 23/04/20 

Warmgun AvatarWarmgun

Zoe dominerer Jeg har længe set de flotte frække billeder af Zoe. Hun frister mig vildt, men tanken om hende ikke som den blide pige, men som den krævende domina fylder mere og mere hos mig. Her er min fantasi om et besøg af hende. Jeg har bestilt et besøg af hende. Aftalen er, at hun kommer i læderstøvler, så jeg ikke er i tvivl om., at min domina kommer, men samtidig ikke flasher det for meget til omgivelserne. Havelågen går op og Zoe kommer ind. Hun er i sort bikerjakke, der er åbnet præcis så meget, at jeg kan skimte det øverste af hendes bryster. Hun har superstramme læderjeans på og et par super højhælede stiletstøvler på. Da “det formelle” er ordnet kommer ordren: “ned på knæ”. Jeg må selvfølgelig lystre. Hun løfter den ene støvle hen mod mig. “Kys den” lyder ordren. Jeg er for langsom og bliver ramt i brystet af stiletten. Jeg tumler bag over, og Zoe griner hånligt af mig. “Kom så i ganeguf”, lyder det, mens jeg får sat mig op igen. Jeg griber om støvlen og kysser den fra foden og op ad støvleskaftet. “Det klarede du lige akkurat”, siger hun, “træk nu støvlerne af mig”. Jeg fumler lidt med det, og straffen melder sig omgående med en lussing, der sidder præcist. Det kan mærkes, kinden gløder. Det lykkes mig at få trukket de stramme støvler af. Zoe beordrer mig til at skosse og sutte hendes tæer og fødder. Nu får jeg besked på at rejse mig og gå helt hen til hende. Hun griber mig i skridtet og konstaterer, at min pik er stiv. Hun klemmer, så det smerter. “Har jeg givet dig lov til at blive liderlig?” Hun knapper mine bukser op, trækker dem ned og tager min pik i øjesyn. Jeg ved, at jeg er pænt udstyret, men krymper mig alligevel, da hun hånende siger, at der ikke er meget at prale af der. Hun klemmer mine nosser, så de begynder at smerte, og så skubber hun mig omkuld på gulvet. Hun sæter sig i min lædersofa og trækker sine stramme skindbukser ned. “Kom så og slik min fisse” beordrer Zoe. Duften fra hendes skød er berusende, men det er åbenbart ikke godt nok, hvad jeg gør, for hun tager hårdt om min nakke og tvinger ansigtet helt ind i hendes skød. Jeg har svært ved at få vejret, men tør ikke andet, end at slikke hende, så godt jeg kan. Da hun har fået orgasme, trækker hun bukserne op. “Vis mig dit soveværelse”, siger hun. Da jeg vil rejse mig, bliver jeg igen skubbet om kuld. “Som den hund, du er, bliver du på alle fire”. Hun giver mig et læserhalsbånd på og sætter en hundesnor i. Jeg må nu på alle fire guide Zoe til soveværelser. Her tager hun snoren af mig, men ikke halsbåndet. Hun tager min T-shirt af mig, så jeg nu er helt nøgen. “Læg dig på sengen”, jeg må naturligvis adlyde. Mine hænder og fødder fikseres med manchetter med kæder i, så jeg nu næsten ikk kan røre mig. Zoe går i gang med at give mig pisk, og indimellem tvinge mig til at sutte på hendes brystvorter og slikke hendes fisse. Hun presser den ned over mit ansigt, så jeg ikke kan trække vejret. Da jeg er ved at være helt desperat løfter hun sig, så der kommer en smule luft ind til mig. Hurtigt sætter hun sig igen. Sådan foregår det længe, og da hun har fået et antal orgasmer, jeg ikke har styr på, kravler hun ned og begynder at sutte på min pik, der nu er vokset til hidtil ukendt størrelse. Da hun har muntret sig med den et stykke tid, siger hun, at den sikkert er stor nok til at tilfredsstille hende nu. Hun glider ned over pikken, og jeg mærker hendes stramme fisse om den. Hun rider mig først stille, men efterhånden hårdere og hårdere. Jeg må have jamret mig eller noget, for pludselig stopper hun sine godt våde trusser i munden på mig og rider videre. Jeg kan mærke, at hun nærmer sig endnu en orgasme. Jeg mærker også, at jeg selv nærmer mig klimaks. Da vi begge er kommet, sætter hin sig på mit bryst og kigger mig i øjnene. “Fra nu af tilhører du mig”, siger hun med blid stemme. Jeg ligger fortsat fikseret og betragter hende, mens hun klæder sig på. Da hun er fuldt påklædt (minus trusserne, som jeg stadig har i munden), kommer hun hen og begynder at løsne mig. “Trusserne putter du i en frysepose og forsegler den, så den holder på dufterån. Når du savner mig, lukker du posen op og indsnuser duften i mine trusser. Når de ikke dufter af mig længere, ringer du og bestiller et nyt besøg”. Jeg får taget tøj på og følger Zoe til døren. Vi krammer og jeg ser efter hende, da hiun med vrikkende hofter skrider ned ad havegangen mod lågen. Da hun er væk, sætter jeg mig og tænker: “kan sex være sådan. Det var jo hende, der bestemte det hele, men sådan ville jeg jo have det!” - 25/04/20 

carsten Avatarcarsten

smukke piger alle jeres piger er meget smukke - 21/05/20 

Martin AvatarMartin

Den bedste Escort nogensinde ! Jeg vil gerne deltage i jeres konkurrence, og særligt her i corona tiden melder lysten sig mere end nogensinde, da men skal holde afstand til alle, men føler sig isoleret og savner det intime nærvær, pigerne har så smukke billeder og det kan sætte mange fantasier igang, jeg ville virkeligt gerne vinde et besøg med en af jeres skønne kvinder. Held og lykke til alle. - 24/04/20 

ErosDD AvatarErosDD

Claudia - I den syvende himmel Jeg havde fornøjelsen at få besøg af Claudia. Hun var super sød og imødekommende da jeg tog imod hende i døren. Duftede godt og emmede af karisma og liderlighed. Det tog ikke langtid før hendes store læber tiltræk mig så meget at vi måtte lægge os ind. Hun er virkelig nærværende og har den blødeste hud og numse, jeg længe har følt. Efter den hyggelige og hede stund, var hun så sød at give en god massage. Hun kan klart anbefales! - 29/04/20 

Hopper AvatarHopper

Vinderen Siden er super fed og vores telefon pige gør virkelig alt for og finde en pige til en også selvom hun ik lige ig på den dag man ønsker Og hun vende tilbage med svar hurtigt Fik besøg af ani og mmmm hun er frække irl end på de lækre billede fer er af hende lækkert - 10/05/20 

"Jens

Siille vHavde en gang en eskort-pige som altid bad mig om at slikke hendes fisse ( for hun vidste hvor god jeg er til det). Hun plejede også at bede mig sige hvornår jeg var ved at komme, hun kunne hive kondomet af og lade sæden sprøjte på sine bryster. Sille som hun kaldte sig instruerede mig i hvordan man skulle bestille en dag i forvejen så kunne man også bede om en bestemt pige (nærmere sagt hende) Havde en gang en eskort-pige som altid bad mig om at slikke hendes fisse ( for hun vidste hvor god jeg er til det). Hun plejede også at bede mig sige hvornår jeg var ved at komme, hun kunne hive kondomet af og lade sæden sprøjte på sine bryster. Sille som hun kaldte sig instruerede mig i hvordan man skulle bestille en dag i forvejen så kunne man også bede om en bestemt pige (nærmere sagt hende) - 24/05/20 

Karsten AvatarKarsten

Lækker saft De lækreste og boblende safter. Nyder stadig smagen i min Hals. Uhm. Elsker at slikke en fortryllende mis. Nams. Tak for service 🙂 - 25/04/20 

Den AvatarDen

Fantastisk fræk oplevelse Telefonpigen hjalp mig med at finde den helt rigtige pige. Og det fik jeg en fantastisk og fræk oplevelse ud af. - 27/04/20 

Hansen AvatarHansen

Havde fornøjelsen af et lækkert besøg af Kiki. Super frækt og lækkert. Alt var som det skulle være og stemningen og kemien var god. Kan varmt anbefale et besøg fra hende. - 12/05/20 

Melon AvatarMelon

Copenhagen Escorts side er super nem at have at gøre med, for slet ikke at tale om de dejlige damer på den, der gør den værd at besøge! Specielt Annika og Ofelia står som drømme, er du gal, de er vilde! - 17/05/20 

WheelChairGuy AvatarWheelChairGuy

Super oplevelse, selv med særlige behov Som en fyr med et stærk handicap kan jeg stærk andbefale Copenhagen Escort. Super søde og hjælpsomme til at hjælpe med at sikre en god oplevelse og gøre det nemt selvom man har særlige behov. Hvis du sidder i samme situation som mig og overvejer at få besøg, så go for it! - 06/05/20 

Rh24 AvatarRh24

Amanda den frække... Uhh se hende vende sig bukke sig, mens hun langsomt lader hænderne lege ned over sin krop, stadig med tøjet dækkende det meste, langsomt viser hun tegn på at hun nyder sin egen berøring. Brysterne bliver stive bag det tynde stof. Hun bliver mere kælen og lader sin tunge slikke hendes læber. Nu falder kjolen og hun ligger sig på sengen og vender sin dejlige røv i mod mig. Hun svajer i ryggen så hendes dampende glinsende mis bliver synlig når hun skubber gstrengen til side. Jeg sidder og kigger og vil gerne nyde dette så længe som muligt, brysterne bliver klemt sammen og tungen leger med de stive vorter, nu vil jeg mærke hende mod mig og jeg ligger mig på sengen hvor hun sætter sig overskrævs på mig.... ahhh de bryster er overalt i mit ansigt - for den da.... det kunne være lækkert med sådan en oplevelse. - 11/05/20 

Thomas AvatarThomas

Naturlig Der er naturlig forskel på dem fordi det kommer an på hvem de er og forskellige lyster, det er lidt ærgeligt at ikke alle jeres piger som går ud til folk som har et handicap fordi dem som har et handicap er ligesom alle andre - 30/04/20 

Marc AvatarMarc

Escort Hej elsker blid sex har ikke haft besøg af en af pigerne før men jeg kan godt lide billeder af de piger som er dansk og jeg har lyst til at have sex med en som taler dansk - 05/05/20 

John AvatarJohn

Jeg synes jeres piger er dejlige! - 26/04/20 

Renegade AvatarRenegade

Fantastiske Melissa Melissa var super hyggelig og imødekommende, og oprigtigt interesseret i at have en sammentale om ens interesser, og hende selv. Så jeg kan kun anbefale Copenhagen Escort, og vil helt sikkert selv benytte dem igen. - 30/04/20 

Tømreren AvatarTømreren

Har ikke tal på hvor mange gange jeg har været inde og kigge på Melissa, hun fanger mig på en speciel måde. Dog har jeg alle gangene ikke kunne nosse mig sammen og bestille tid. Er vild med den profesionelle hjemmeside, og måden i beskriver og forklare alt på. Ringer når jeg har fundet mine nosser 😉 - 29/05/20 

Ulrik AvatarUlrik

Fantastisk Jeg har haft besøg nogle gange. Jeg har altid fået fantastisk service og god oplevelse. Kan klart anbefales. - 31/05/20 

Jbeans AvatarJbeans

Dejligt besøg fra Rebecca Jeg havde besøg for nogle år siden af en pige jeg mener hed Rebecca i min lejlighed. Hun mødte op diskret og velklædt hvilket var godt da jeg bor i et pænt sted. Oplevelsen var rigtigt god og hun svarede til billederne. Vil gerne anbefale Copenhagen Escorts piger. - 07/05/20 

cphfan Avatarcphfan

Altid en super god oplevelse Har brugt cph escort mange gange og det har altid været en god oplevelse både booking og pigerne lever op til forventningerne. - 03/06/20 

Lillebjørnen AvatarLillebjørnen

Glædespigernes forunderlige univers Jeg har efterhånden haft så mange fantastiske oplevelser med dejlige danske glædespiger, og jeg har også haft et par meget vellykkede Escort Besøg. Jeg syntes at det er en fantastisk fornemmelse når man skal møde en dejlig pige for første gang, lige meget om det foregår på et bordel, eller hjemme i privaten. Jeg nyder i den grad den tætte kropskontakt, og jeg elsker at forkæle pigerne med massage, kys og blide berøringer. Mit første møde med en glædespige var på et bordel inde omkring Østerbro. Jeg var ret spændt og nervøs, da det i øvrigt var mit første reelle møde med en smuk attraktiv kvinde. Jeg blev vist ind i et tilstødende lokale, og fik serveret en kop kaffe og et lille stykke chokolade. Og pludselig træder pigen ind i lokalet, og præsenterer sig. Hun spørger hvad jeg kunne tænke mig, og vi aftaler 45 minutters blid kærestesex. Inden jeg ser mig om står vi tæt sammen og kysser intens, og kort derefter ender vi i sengen. Jeg fik simpelthen en helt fantastisk intim oplevelse, og vi snakkede super godt sammen. Der var kemi lige med det samme. Jeg fik lært en masse ting omkring kvinder generelt, og ikke mindst blev jeg lukket ind i dette forunderlige og fantastiske univers. Det hele var totalt nyt for mig dengang, men nu er der efterhånden gået et par år, og efterhånden har jeg været sammen med adskillige fantastiske piger. Og efterhånden får man virkelig en ægte passion og nydelse, og det er fantastisk når man skal beslutte sig for at vælge en ny pige. Samtidig er det også skønt at have nogle faste glædespiger man kan vende tilbage til gang på gang. Nu har jeg fået øjnene op for Copenhagen Escort, og der er flere fantastiske piger jeg virkelig godt kunne tænke mig at møde. Jeg håber virkelig at vinde en time med en skøn pige, og til gengæld vil jeg love at forkæle hende til fulde, og sørge for at hun føler sig godt tilpas i mit selskab. Jeg kan godt lide at starte med at give pigen en dejlig massage, og derefter plejer det at udvikle sig helt naturligt. Det er fantastisk hver gang man føler at kemien bare spiller, og man ender med at få en fantastisk oplevelse sammen. Jeg tror at den slags møder næsten kan være livsforlængende. For noget tid siden var jeg ligeledes på besøg hos en fantastisk pige, og vi havde en meget intim og nærværende oplevelse sammen. Sådan en oplevelse sætter sig i kroppen i lang tid efter et møde har fundet sted, og man føler sig fyldt op med en fantastisk energi og lykkerus. Jeg håber inderligt at jeg får mulighed til at møde en, eller måske endda flere af pigerne inde på Copenhagen Escort. Ofelia har jeg haft kig på, men der er så mange muligheder, og det kan nogle gange være svært at bestemme sig. Jeg er meget taknemmelig over de oplevelser jeg allerede har fået med alle disse skønne piger i branchen. Og jeg ser frem til mange flere fantastiske stunder. - 16/05/20 

Leffe AvatarLeffe

Hamlet for en kveld! För någon vecka sedan bar det av över sundet till Hamlets by - Helsingör - och vidare till den danska huvudstaden för att möta min Ofelia hos Copenhagen escorts. En timmes vidunderlig resa längs den danska östkusten innan målet kunna nalkas - den danska huvudstaden, men framförallt den undersköna unga kvinnan som skulle möta mig på mitt hotell. På avtalad tid knackar det på dörren, och det som möter mig när jag öppnar knockar mig. Ofelia är en syn för gudar, och inte ens själve Shakespeare hade kunnat dikta ihop en sådan skapelse. Allt sitter perfekt - det vackra ansiktet med det lockande leendet, den inbjudande munnen som lovar underbara orala njutningar, brösten som gör mig bubblande av begär och de långa smäckra benen som är lika vackert snidade som tornspiran på Kronborgs slott. Men inte bara förpackningen visar sig vara perfekt - också innehållet motsvarar utsidan, och Ofelia är en av de gladaste och positiva tjejer jag mött. Det är kul i hennes sällskap, och den inledande, intelligenta, konversationen bådar gott för det som komma skall. Och även om förväntningarna nu är stora så blir ingen besviken. Detta är erotik på hög nivå, lidenskap när den är som bäst, och en sexighet utan gränser. Shakespeare Hamlet och Ofelia var ett drama med ett olyckligt slut - detta slutet blir i högsta grad lyckligt och fulländat. För oss båda. Men Ofelia är inte den enda som lockar hos Copenhagen escorts, så nästa gång fortsätter jag Shakespearetemat och blir Romeo för en kväll. Julia - vänta bara... 😉 - 29/04/20 

Stefan AvatarStefan

FANTASTISK oplevelse Har benyttet mig af Copenhagen Escorts et par gang og har aldrig blevet skuffet, leverer haver gang til Max😀 - 27/04/20 

Xsize AvatarXsize

I himlen med Anastasia I denne frække fantasi møder Anastasia op hjemme hos mig i min dejlige lejlighed i Storkøbenhavn, hun er iklædt de højeste hæle, og en lang frakke - og er vandvittig smuk og dejlig! Jeg smiler bredt til hende, og byder hende velkommen indenfor og tilbyder at tage hendes frakke. Anastasia løsner frakken og afslører at hun kun er iklædt lækkert sort langeri og så hendes stilleter. Jeg tager blidt hendes hånd og fører hende ind i min stue hvorved jeg spørger om hun har lyst til noget at drikke, et glas vin, champagne, cola eller bare vand. Anastasia siger ja tak til et glas vand. Vi sidder sammen lidt og småsnakker om alt eller ingenting, hvorefter jeg tager hendes hånd og Anastasia springer straks over i mit skød og smiler kælent til mig. Vi kysser lidt og det er SÅÅÅ dejligt. Jeg leder smukke Anastasia ind i mit soveværelse hvor tøjer på næsten magisk vis forsvinder fra os begge. Mine hænder og mund udforsker hendes dejlige krop og der kommer gummi på, og efter at have slikket Anastasias fisse, så gir jeg hende den helt store tur både forfra og bagfra, vi ender med at hun ridder på mig og jeg kommer. WAUW. - 28/04/20 

Alba AvatarAlba

HI Jeg er tilfreds med jer - 25/04/20 

VIP85 AvatarVIP85

Kiki wow Igen wow Kiki, Hendes billeder ser bare fantastiske frække ud. Og hendes beskrivelse lyder bare piv fræk og vild plus hun tage den anal og hun Deepthroater. Det kan jo bare ikke blive mere perfekt ind det:) - 09/05/20 

Janse AvatarJanse

Ani Jeg kunne godt tænke mig et escortbesøg af Ani i Kalundbog - 26/04/20 

HuskMitNavn AvatarHuskMitNavn

Har altid tænkt det ville være frækt med at knald med en escortpige. Tænk hvis man kunne vinde sådan en oplevelse! - 18/05/20 

Jürgen AvatarJürgen

Vidunderlige og dejlige besøg af Copenhagen Escort giver rare og skønne elskovstimer med en sød kvinde. Kønne og selskabelige kvinder kommer friske på besøg til en hyggelig og skøn tid sammen. Jeg synes at kvinderne er søde og interesserede I at man får en dejlig elskovstime og en snak om alt det der ligger en på sinde. De har været engagerede og attraktive med lyst til at både de og jeg fik en vidunderlig oplevelse sammen. Lige som et kærestepar. Det er dejligt at kende en kvinde fra Copenhagen Escort, synes jeg. Fordi der er både kys og kærtegn. Tak til kvinderne fra denne diskrete escortservice. - 01/05/20 

Tintin AvatarTintin

Kom og tag med til Erotica Land.... Hejsa, Jeg har mange frække fantasier gældende jeres skønne piger ( f.eks. Carrie, Gabriella, Tina og Rose ). Én af fantasierne kunne være at vi først går i bad sammen, og hvor vi sæber/masserer hinanden ind godt og grundigt. Bagefter går vi ind i mit soveværelse, hvor jeg smører min drømmepige ind i olie/creme. Efter et stykke tid, så går jeg på opdagelsesrejse med min tunge og fingre over Din krop, og til sidst så begraver jeg mit ansigt i Dit skød samt tungen i Din mis, som smager fantastisk. Elsker franska lege! Dit imødekommende smil og frække glimt i øjet, stråler ved glæden af at blive tændt, og glæden ved at opleve min lyst og mit begær. Og lige pludselig så hvisker Du i mit øre, at Du gerne vil mærke min pik oppe i Dig. Og det vil med garanti blive forløst! -Ja, det var blot én af mine fantasier med en pige fra Copenhagen Escort. Håber Du vil komme med mig på en erotisk rejse.... Varme hilsner Tintin P.S. Elsker også frækt lingeri.:-) - 29/04/20 

Martin AvatarMartin

Rollespil med Kiki Jeg kunne virkelig godt tænke mig og lave et klassisk rollespil med Kiki hvor un er min frække sekretær iført en lang kjole og sine læderstøvler, un kommer ind sætter sig overskrævs på med med en uyændt smøg i munden og gir mig hendes lighter og beder om hjælp til og få ild fordi den ikke vil tænde....vi flirte lidt i form af smil og øjenkontakt mens jeg forsøger og få ild i hendes smøg og dethele ender ud i en god omgang blid sex med masser af kys og kram 🙂 - 26/04/20 

Ehab AvatarEhab

Perfekt piger De er rigtig høflig og pæne piger,, kan godt anbefale - 24/05/20 

Batman AvatarBatman

Drømmer om besøg af Zoe Har aldrig oplevet en af jer skønne kvinder, og har først lært jeres site at kende nu. Så billeder af jer alle, og må sige at jeg blev hurtigt opslugt af de smukke billeder af Zoe. Min drøm vil helt klart være en oplevelse med hende og nyde at blive berørt og røre hele hendes smukke krop. Hendes bryster ser helt fantastiske ud og det vil være et syn for guder at have hende til at sidde ovenpå mig og nyde synet. - 25/04/20 

Joachim AvatarJoachim

Ida Hvor ser Ida sød ud hinde ville jeg gerne vinde 1 time sammen med. Hvor ser hun sød og dejlig ud lige til at ligge i dynerne med😍 - 30/05/20 

Hopper AvatarHopper

Anabella Hej har længde kigget på jeres siden og har været i kontakt med telefon pigen men uden held med den pige jeg har søgt Så nu prøver jeg og skrive her for et besøg af anabella er lige drømmen for mig hun er fræk af det må jeg bare prøve Knus - 25/05/20 

Jæver AvatarJæver

Patricia ved hvordan man skal please en mand Jeg havde for nyligt besøg af Patricia. Hun var meget snakkesagelig, fræk og hurtig til at komme til sagen. Vi fik et hurtigt glas vin i sofaen, og hun havde forinden gjort et hurtigt visit på mit badeværelse, hvor hun skiftede til noget frækt lingerie. Hun gav mig et frækt lapdance med sin kæmpe røv mens jeg drak mit glas vin færdigt, og så var det hurtigt ind i soveværelset hvor hun gav mig et intenst og dybt blowjob. Hun var opmærksom på hvor vild jeg var med hendes røv, så hun gjorde klar til doggystyle. Til sidst missionær hvor hun gjorde en dyd ud af at spænde sit bækkenbund på rytmisk vis. Under hele akten var hun sensuel og opmærksom, så jeg skal helt sikkert have et besøg mere, men drømmer også om Claudia og Gabriella - 28/05/20 

Fitten AvatarFitten

Claudia mest fantastiske oplevwlser Jeg har haft fornøjelsen af claudia flere gange hjemme hos mig. Hun er helt fantastisk, sød og nem at snakke med, jeg har rigtig god kemi med hende. Hun er altid ren velduftende og smagende. Hun besidder fantastiske evner og får hurtigt en til ikke at tænke på andet end at ordne hende. Hendes numse og bryster bliver man hurtigt afhængig af. Kan kun anbefales, god fornøjelse - 27/04/20 

mwc Avatarmwc

handicap de er meget god for handicap - 25/04/20 

Andy AvatarAndy

Dejlige piger Jeg har i lang tid drømt om at komme ind i Anis elskovs univers. Blive forført af hendes smukke ydre, erotiske charme og frække fantasier, hvilket i sig selv kan gøre mig helt liderlig. Jeg vil modtage denne bulgarske skønheds prinsesse som en rigtig gentleman, når hun kommer. Sørge for at hun er godt tilpas, så vi kan få en uforglemmelig tid sammen. Når hun og jeg er fundet godt til rette, vil jeg starte med langsomt at tage tøjet af Ani. Jeg kan allerede mærke min pik er stivere end nogensinde før, og blodet pumper rundt i den. Det føles fantastisk. Jeg vil starte med noget dejligt blidt erotisk massage, der kan gøre Ani liderlig og ikke mindst våd i missen for neden, så hun er klar, når pikken kommer. Aldrig har en fisse haft den effekt, det føles nærmest som om, der er en magnet inden i skeden, for pikken styre nærmest konstant derhen. Den er ikke til at kontrollere, men ikke endnu, den må vente lidt endnu før den får glæden af den stramme våde mis. Ani fortjener mere opvarmning inden vi går direkte til sagerne, og jeg kan selv heller ikke få nok af hendes dejlige sprøde krop. Så i stedet for at føre den stive gren direkte ind i sprækken, tager jeg min højre arm og ligger den ned omkring hendes højre balle, mens jeg ligeså langsomt køre den op mod hendes høre bryst. Imens tager jeg min venstre arm, og holder den oppe ved hendes hoved mens jeg køre den stille og roligt gennem hendes lækre kulsorte hår. Samtidig kysser jeg hende blidt på hendes venstre bryst og brystvorte, og langsomt kysser jeg hende længere op ad kroppen til jeg rammer nakken, hvor jeg flere gange kysser hende på hver side af halsen. Og Ani nyder det, man kan se hun føler sig tilpas, hun er blevet forkælet og der er blevet kælet godt med hendes erogene zoner. Jeg bevæger mig ligeså langsomt nedad med hovedet. Pikken må stadig vente, tungen skal også have lov at smage på den udsøgte mis, der dufter som den er faldet ned fra himlen. Jeg begynder at slikke Anis skede, og den er blevet så våd og liderlig, at jeg bare skal slikke et simpel strøg, at Ani bliver nødt til at tage en pude i munden for ikke at skrige for højlydt af liderlighed. Nu kan jeg ikke vente mere, nu bliver det for meget, fisen, lydende, brysterne, min pik er snart ved at sprænges. Jeg tager hende og lægger hende på maven på af kanten af sengen. Hun spreder armene ud mens hun totalt overgiver sig til mig. Endelig er det min piks tur, den har ventet længe nok, men det er helt sikkert også ventetiden værd, for at turen ind og ud af den våde, liderlige, dejlige, stramme kusse, er som at høre englene synge. Når først det er startet, vil man ønske, det aldrig stoppede igen. Efter et stykke tid i den syvende himmel, læner jeg mig ned mod hendes hoved og hvisker hende noget i øret. Ani vender hovedet tilbage mod mig, smiler frækt og bider sig selv i læben. Jeg kan se hun er klar, vi er begge klar til besøgets højdepunkt. Min pik er færdig med skeden for nu, men bliver aldrig helt færdig. Jeg tager min penis, og fører den hen til Anis anden åbning, hendes anale åbning. Der er bare noget uforklarligt specielt erotisk over anal sex. Og så med Anis fantastiske lolita røv, det får bare alt til at pumpe rundt i ens krop. Ikke særlig lang tid efter at have kørt min pik frem og tilbage i anus, kan jeg allerede mærke at jeg er ved at komme. Jeg prøver at tage det lidt roligere, men den stramme anus er som et engle kys. Der er ikke noget at gøre, sæden er på vej. Jeg tager hårdt fat om Ani mens udløsningen er i gang, den er så kraftig, den nærmest giver mig kramper. Jeg kigger op og lukker øjnene, og pludselig kan jeg ikke mærke mere. Jeg åbner mine øjne igen, og der ligger jeg, i min egen seng, langt væk fra det sted vi havde aftalt oprindelig at mødes. Var det bare en drøm? Havde jeg aldrig mødt denne bulgarske prinsesse? Havde jeg aldrig mærket hendes bryster, slikket hendes fisse, penetreret hendes skede og anus? - 28/05/20 

Charlie AvatarCharlie

WOW EVA Jeg har kigget flere gange på Eva og må sige hun har de flotteste brystet jeg længe har set, og tænke på at kunne ligge med hende og dem tænder jo en helt vildt 😉 hun ser og lyder bare til rigtig sød og stille og rolig pige man ville kunne ha det rigtig sjovt med 🙂 dam hun er en flot pige.... - 17/05/20 

BenniB AvatarBenniB

Claudia Fantastisk pige som tilfredsstiller en på alle de ønskede måder. Ingen tvivl om at man ønsker at benytte dette bureau igen! Tak for en fantastisk oplevelse! - 24/04/20 

Reggae AvatarReggae

Hey. De er virkelig søde og dejlige jeres piger. De giver virkelig den service man betaler for. Tusind tak for det. Mvh Regin S. Christensen - 27/04/20 

Jan AvatarJan

Chanel er bare en lækker kvinde, hende kunne jeg godt tænke mig at vinde en gang escort med. - 26/04/20 

Thomsen AvatarThomsen

Fantasiernes udspring Fantasi. En vigtig brik i det at være voksen. At fastholde det undersøgende og legende. De smukke kvinder hos copenhagen escort sætter fantasien i gang og giver en lyst til at lege og undersøge. Tænk at lade øjnene feste til synet af en af disse smukke nøgne kvinder. Tænk at lade hænderne gå på opdagelse på de smukke kurver og nyde den luksus det er at tilbringe en stund i fantasien og legens verden. Tænk at lade sig forføre og lade sig føre mod le petit mort. Jeg vil gerne en tur i jeres fantasiverden. - 02/06/20 

Thomsen AvatarThomsen

Virkelig virkelighedsflugt Når dagene flyver afsted og hverdagens trivielle pligter suger livsmod og kraft ud. Så er den bedste kur mod stress og nedtrykthed et frirum med frisind. Et rum til horisontal voksenleg. Et sted med god tid til at lade lysten og ikke hjerne bestemme mål og vej. Jeg søger mod de flotte kurver, de lange ben og de åbne læber fra pigerne på Copenhagen escort. Kun er der det svære valg mellem Amanda elle Amy, Annika eller Claudia, Kiki eller Tina. Skønhed pakket ind i en våd drøm. Jeg drømmer og håber. Jeg flygter fra virkeligheden. Ekstatisk eskapisme - 17/05/20 

Kasper AvatarKasper

Super serivice Hej Er stor fan af den service telefon piger gør for og hjælpe en hvis den pige man lige døger ikke er på den dag Dejligt udvalg af piger er ret vild med ani men har klart andre jeg gerne vil mødes med Og til det møde jeg havde var super diskret sol ønsket så er så tilfreds men den måde i køre det på Og kunne godt bruge et besøg mere sf Knus - 05/05/20 

Simon AvatarSimon

Anmeldelse 100% ægte escort - 13/05/20 

Martin AvatarMartin

Zoe super dejlig Jeg havde en forrygende besøg af Zoe for lidt siden. Og hold da fest det var godt. Zoe var mægtig fræk og varm, og vi havde et skønt knald på sofaen og i sengen. Hun gik virkelig til den som om hun var i sex underskud. Super smuk med vidunderlige bryster. - 17/05/20 

Martin AvatarMartin

Kikki og en fræk fantasi Jeg har en fræk fantasi om Kikki. Hun er min stedmor, på samme alder som mig. Er forbi til en frokost aftale, iklædt en meget lille sommer kjole. Vi hygger i sofaen, hun er meget tæt og kærlig. Hun spørger om en ryg massage, hvilket jeg hjælper med. Frækkere og frækkere bliver mine strøg, og inden længe er mine hænder ved at smøre de store kloder ind i olie... - 24/04/20 

De AvatarDe

Escort Jeg drømmer om at få besøg af Annika til noget blid sex og nusse synes at hun ser dejlig ud Jeg får en stiv pik af at se billederne - 20/05/20 

Thomsen AvatarThomsen

Virkelig virkelighedsflugt Når dagene flyver afsted og hverdagens trivielle pligter suger livsmod og kraft ud. Så er den bedste kur mod stress og nedtrykthed et frirum med frisind. Et rum til horisontal voksenleg. Et sted med god tid til at lade lysten og ikke hjerne bestemme mål og vej. Jeg søger mod de flotte kurver, de lange ben og de åbne læber fra pigerne på Copenhagen escort. Kun er der det svære valg mellem Amanda elle Amy, Annika eller Claudia, Kiki eller Tina. Skønhed pakket ind i en våd drøm. Jeg drømmer og håber. Jeg flygter fra virkeligheden. Ekstatisk eskapisme. - 16/05/20 

Laksen AvatarLaksen

Dejlig dag Fik en sød, flot og service minded ung kvinde på besøg. Jeg har aldrig fortrudt at jeg brugte siden. Alting føltes helt naturligt og alle jeg havde med at gøre var meget rare. Bestiller igen en af dagene. - 19/05/20 

morten Avatarmorten

god handicapservice utrolig søde piger - 27/04/20 

Vectrex AvatarVectrex

Nathalie Havde fornøjelsen af at have nathalie på besøg, virkelig behagelig pige som tog sig god tid, hun er virkelig god til at massere hvis man er til det og dejlig stram mis - 10/05/20 

Lasse AvatarLasse

Dejlige Natalie Har flere gange haft besøg af piger fra Copenhagen Escort. Har hver gang haft en god oplevelse. Sidder i kørestol og har derfor behov for at pigen ser mulighed i stedet for begrænsninger. Dette syntes jeg alle de piger jeg har mødt, har kunne. Det gælder især Natalie, som er den seneste jeg har haft besøg af. Hun fik mig meget hurtigt til at slappe af med hendes dejlig væsen. Hun ligner naboens datter, men i sengen er det en anden sag. Der er hun knap så uskyldig. - 29/04/20 

Mr AvatarMr

Skønne Olivia Havde besøg af Olivia i går, og hun var rigtig sød og professionel, vi startede med en rigtig god snak inden vi startede med det mere frække. Olivia var dejlig frisk på lidt forskelligt og jeg vil helt sikkert bruge copenhagen escort igen. - 29/05/20 

mj Avatarmj

Olivia En tidlig morgen😊 Jeg havde en tidlig morgen fået aflyst nogle formiddagsmøder og var meget tændt efter en dejlig fræk oplevelse. Skrev til telefonpigen hvem der var på vagt og desværre var udvalget ikke det største. Jeg fik beskrevet hvad jeg søgte og hun anbefalede meget varmt Claudia. Jeg ville nok på forhånd ha valgt en dansk pige, men jeg tænkte det ikke kunne gå helt glat.. Copenhagen Escorst har jeg kun haft gode oplevelser med. 45 min efter mødte en meget fræk sag op.. ansigter det typiske russiske med lidt for meget make up til min stil, men sikke en fræk krop!! Vauw! Silicone bryster ja, men meget lege syge og en meget lille stram mis som var utrolig slikken. Efter vi fik sagt goddag og hun fik kontakte chaufføren om alt var ok fik vi hurtigt tøjet af og jeg fik lov til at lege med den lille petit krop. Hun ville starte med at kysse og elge lidt med min pik og den blev staks glad for opmærksomheden. Jeg fik lagt hende ned på sofaen og sprede hende ben og begyndte at slikke hende.. hun blev hurtigt meget våd. Og det var tydeligt hun virkelig nød min tunge mod hende lille men meget hårde klit… safterne løb ud af hende jo mere jeg slikkede og hun kunne ikke gøre andet end at give efter og orgasmen rullede over hende.. Fræk oplevelse 😊 hun var næste lidt forlegen efter måske over at det måske mere var hende som skulle tilfredsstille mig end omvendt. men nu var jeg blevet tændt af det og vi fik os vendt om så hun kunne lege og sutte pik.. og det er bestemt noget hun er godt til. Tror også at hun meget gerne ville gøre gengæld for det jeg havde givet hende.. Sød pige.. dejlig fræk oralsex😊 - 12/05/20 

theongame Avatartheongame

fantastisk aften har haft besøge, af to folkelige pige, og hver gange har det vare en good oplevelse, pigerne er altid glad og søde, og man føler at man er i good selskab - 12/05/20 

Peter AvatarPeter

Dejlige Ofelia Jeg havde en virkelig god oplevelse med Ofelia for nogle måneder siden. Hun var nærværende og flirtende og vi havde god kemi fra starten og det gjorde vores sex så meget bedre. Jeg kunne mærke at hun tændte på at tage mig og blive taget og jeg tænker tit på hvordan hun gled ned over mig og red mig mens jeg holdt om hendes fantastiske bryster. - 06/05/20 

Joeybadass AvatarJoeybadass

2 gange på 2 dage Jeg mødte claudia en lørdag aften og nød det så utrolig meget at jeg måtte bare sende bud efter hende igen! Det er sådan en tur du tænker på hver gang du hiver den frem og du behøver ingen frække hjemmesider 😉 - 13/05/20 

Benji AvatarBenji

Service i top Jeg havde besøg af en pige fra Copenhagen Escort for cirka to år siden, og selvom jeg ikke helt kan huske pigens navn, er det stadig måske den bedste sex-oplevelse jeg har haft. Hun var meget sød, imødekommende og utroligt fræk. Jeg var ikke meget for at ringe, så jeg skrev en besked. Der var hurtigt svar og pigen dukkede op til tiden og alt var godt. Det er mega rart med et pålideligt escortfirma, da der er så meget scam på internettet. - 25/04/20 

Kinky AvatarKinky

Det bedste besøg Jeg har flere gange brugt Copenhagen escort. Vær gang har det levet op til min fulde forventning. Professionelt og frækt at mødes med modellerne. Takker - 01/05/20 

Mat AvatarMat

Meget lokkende Pigerne ser helt vildt søde - og hjemmesiden virker god! Jeg er nyligt skilt og har ikke prøvet Escort før, men overvejer det meget. Copenhagen Escorts hjemmeside virker meget oplysende og beskrivende om hele processen, og kan indtil videre sagtens anbefale den til folk der overvejer 🙂 igen - pigerne ser enormt dejlige ud! - 30/04/20 

Jæver AvatarJæver

Besøg af fræk night maid Jeg har allerede haft fornøjelsen af at have besøg af både Karolina og Marina. Begge virkelig søde, sympatiske og frække piger, der gav det hele inklusive massage. Jeg glæder mig derfor til mit næste besøg, hvor jeg allerede nu har våde fantasier om at åbne døren for Sasha, Patricia eller Claudia, da jeg er sikker på de ville overgå mine forventninger. De ville besøge mig for at gøre rent i min lejlighed, men de ville aldrig nå til rengøringen. Desuden ville jeg booke to rengøringspiger, nærmere end blot en, da mit hjem kræver ekstra ‘omsorg’. - 24/04/20 

Fyr3000 AvatarFyr3000

Søde Claudia Jeg havde Besøg af Claudia forleden. En rigtig fin oplevelse hvor jeg nød vores tid sammen. Hun var flot påklædt og et frækt blik. Hun virkede desværre en smule fraværende til at starte med men et hurtigt glas vin og en lille snak gjorde godt. Selve oplevelsen: hun var fræk og var hurtig til at få mig i det rigtige humør. Hun kunne sine ting, men igen virkede stresset da hun blev ved med at spørger om jeg havde noget målet. Syntes også desværre det var ærligt at når der at hun er til dirty talk og jeg nævner det for den søde dame i telefonen, at det så ikke passer. Hun var på ingen måde tryg med det og fik hurtigt sagt at så skulle hun ikke gøre det. Men alt i alt havde jeg en dejlig time med en sød og fræk pige, dog lidt fraværende i momenter. - 03/05/20 

John AvatarJohn

Carrie Jeg har for tid tilbage haft besøg af Carrie. Jeg havde gennem noget tid læst hendes profil, Tanken om at opleve en ægte og vild sprøjteorgasme tændte mig meget. Da jeg fik besøg af hende, startede vi med at sidde og snakke sammen i min stue, om hvad jeg havde af ønsker, over et glas vin. Jeg må sige at Carrie virkelig er en ægte oplevelse. Hun var både, sød og nærværende at snakke med. Da vi så kom til sengen, var hun 100% nærværende, lidenskabelig og mega fræk. Jeg kunne virkelig mærke at hun nyder både at give og tage imod. Jeg skal helt sikkert have besøg af hende igen, for hun er virkelig et besøg værd. Sex stjerner ud af 6 til Carrie - 28/05/20 

carsten Avatarcarsten

wow wow wow har lige for ti minutter siden afslutte en hed time med Claudia som er gudesmuk fra top til tå . Det bliver ikke første og sidste gang med hende ……. hun kan anbefales - 23/05/20 

Jens AvatarJens

Italiensk dominatrix Mit drømmescenarie ville være en dag at få besøg af italienske Zoe som den perfekte domina, hvor hun feks kunne ydmyge og håne mig for min danskhed, træde og spytte på Dannebrog og foretage flagafbrændinger af danske papirflag. Under hele seancen vil jeg naturligvis ligge på knæ for hende. Jeg vil blive bedt om at kysse hendes fødder, mens hun står med sine stiletsko på Dannebrog, og evt senere vil jeg blive beordret til at sutte en dildo afslutningsvis. Jeg har prøvet det før med andre udenlandske piger fra forskellige dele af verdenen, også en fra dette bureau. En herlig oplevelse! 🙂 - 11/05/20 

Fine AvatarFine

Drømme Har ikke haft besøg af en af pigerne før men jeg har en drøm om at Anastasia kommer og vi kæler og klæder hinanden af mens vi går ind i seng og hygger 💋💋 - 27/04/20 

Janse AvatarJanse

Cindy Cindy kunne jeg godt tænke mig at vinde 1 times escort med. Je elsker Asiater. - 26/04/20 

Simon AvatarSimon

Fantastiske Claudia Jeg havde et fantastisk besøg af Claudia i sidste uge. Claudia er en skøn, sympatisk og spændende kvinde! Hun tog i den grad imod mine kærtegn, hun er en meget varm pige. Claudia har en bedårende krop, det er rigtig gode og retvisende billeder af hende på hjemmesiden. Tak Claudia og Copenhagen Escort! - 24/05/20 

Leffe AvatarLeffe

Black dreams When the nights became lighter I thought I wanted some darker for my night dreams. The choice fell on Patricia, a big breasted black beauty in early 30's. Anazimgly beautiful and stunningly sexy, waking every inch of eroticism in me. She gave an wonderful blowjob, and the sex was sensitive and both rough and gentle. Her big breast was a dream to feel. I have tried many girls, but actually no one ad Patricia. Highly recommended. - 31/05/20 

Østermand AvatarØstermand

Søde piger, dejlige oplevelser, glæder mig til at opleve igen - 29/04/20 

Martin AvatarMartin

Rollespil med Ida 🙂 Jeg kunne virkelig godt tænke mig og lave et klassisk rollespil med Ida hvor hun er min frække sekretær iført en lang kjole eller lak og læder, hun kommer ind sætter sig overskrævs på med med en uyændt smøg i munden og gir mig hendes lighter og beder om hjælp til og få ild fordi den ikke vil tænde....vi flirte lidt i form af smil og øjenkontakt mens jeg forsøger og få ild i hendes smøg og derefter ender ud i en god omgang blid sex med masser af kys og kram 🙂 - 26/05/20 

Hansen AvatarHansen

Havde fornøjelsen af et møde med Tina. Super fræk og lækker oplevelse. Tina var rigtig nærværende og nød virkelig hendes frække og dejlige former. Super god kemi hele vejen igennem. Overvejer snart at booke en aftale igen. Kan varmt anbefale copenhagen escort. - 24/04/20 

Peter AvatarPeter

Et skønt minde Efter et dejligt besøg af Gaby for noget tid siden, så må jeg vist heller se at få besøg af hende igen. Hold da op for en time i himlen. - 28/04/20 

Mr AvatarMr

5 stjerner er slet ikke nok! For et par år siden havde jeg besøg af en smuk kvinde fra Copenhagen Escort. Hun var opvokset i Danmark, men havde afrikanske rødder, så derfor var hun et spændende og eksotisk bekendtskab for mig. Vi lagde ud med at sidde i min sofa og snakke, mens vi drak et glas hvidvin - en virkelig rar indledning på aftenen. Jeg blev hurtigt meget afslappet i hendes selskab. Ud over at være både smuk og lækker, var hun sød og intelligent og behagelig at snakke med. Vi rykkede snart tættere sammen i sofaen og de første kys førte helt naturligt videre til, at vi rejste os og gik ind i soveværelset. Jeg var fuldstændig betaget af hendes krop: de store, faste bryster, den runde, brune røv, de slanke lår med frække tatoveringer. Der gik ikke lang tid, før det gik op for mig, at jeg simpelthen blev nødt til at forlænge besøget med endnu en time! I sengen var hun både opmærksom på, hvad jeg havde lyst til og på hendes egen nydelse, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Vi nåede hele vejen rundt et par gange, indtil det hele eksploderede i nydelse. Inden hun gik, gav hun mig et kys på kinden og sagde, at hun håbede, jeg ville ringe igen ... en helt igennem tilfredsstillende og 5-stjernet oplevelse! - 10/05/20 

Hamza AvatarHamza

5 fjernet Dejlige skønne piger - 28/04/20 

Tom AvatarTom

Bedste service i byen! Hej. Jeg mødte flere piger, og det har altid været en succes. Især når de havde store bryster. de var altid venlige, seende og sexede. Bedste service i byen! - 29/04/20 

Ring nu